Lukk meny

Description

GARNIUS.NO 

Med oppstart januar 2016, hadde vi et mål om å bli Norges største nettbutikk på garnsalg. Allerede til høsten var målet nådd. Garnius.no AS (org. nr: 913 303 628 MVA)  er nå landets mestselgende forhandler av garn og strikketilbehør. Vi ble i 2016 stolte vinnere av årets Vekst- & Nyskaperpris.

Nøkkelen til Garnius’ suksess ligger i de enkle og effektive løsningene. Å bestille garn fra Garnius.no krever kun noen få klikk, og de smarte metodene for lagerutsending gjør ventetiden imponerende kort. 95% av alle forsendelser blir sendt innen 1 virkedag, og ved bestilling får du en sporingskode som lar deg følge pakken helt hjem. I kampanjeperioder kan det forekomme forsinkelser. I tillegg er kapasiteten langt større enn hos de fysiske butikkene, med over 1.000.000 fargerike garnnøster på lager til enhver tid. 

Garnet vi fører på Garnius.no er fra de populære produsentene DROPS,Viking Garn, Dale Garn og Du Store Alpakka. Disse er blant de største og mest seriøse leverandørene i bransjen. Vår avtale med disse gir deg et bredt utvalg av garn, og sørger for at du alltid får kjøpt markedets beste produkter når du handler hos oss.

I tillegg har vi vår egen originale designer på Garnius.no. Sigrun er kreatøren bak de populære modellene våre. Hennes unike design selges som komplette strikkepakker med oppskrift, garn og knapper. Alt du trenger for å strikke din egen genser, jakke, cardigan, kofte, eller lue.

Her holder vi til:

Garnius.no er lokalisert i Haugesund kommune. Vår post- og besøksadresse er:

Industrigata 25
5537 Haugesund