Lukk meny

Mohair by Merinor

Husker du det populære garnet Påfugl? Likte du det, så kommer du til å ELSKE vårt nye garn Mohair by Merinor. Denne fluffy herligheten har samme strikkefasthet, men er ENDA mykere!

Denne nyheten har vi gledet oss masse til å vise deg. Mohair by Merinor er et luksuriøst, børstet mohairgarn med lange fibre. Når du strikker med dette får du luftige og florlette plagg, som holder formen godt. Garnet passer til klær og tilbehør til både barn og voksne. Kombiner det gjerne med andre kvaliteter, som Soft Merino eller Baby Merino fra Merinor, eller simpelthen la det sole seg i glansen alene.

34 farger - og flere kommer!

Det rike fargekartet gjør dette garnet svært anvendelig til dine prosjekter. Slå deg løs med en fargefest, eller gå for alltid populære duse toner.

KJØP MOHAIR BY MERINOR HER

 

Egenskaper

  • Sammensetning: 58% mohair, 37% ull, 5% polyamid
  • Anbefalt pinnestørrelse: 7-9 mm
  • Strikkefasthet: 12 masker
  • Vekt per nøste: 50 gram

Vakre strikkepakker

Med Mohair by Merinor kan du trylle fram de fineste strikkeplagg. La fantasien utforme ditt neste prosjekt, eller ta den enkleste veien til strikkesuksess og klikk hjem en strikkepakke. Da får du oppskriften og det garnet du trenger til valgte størrelse. Velg mellom bestselgere, eller HELT nye design - og kom i gang med et nytt og spennende prosjekt.

SE ALLE STRIKKEPAKKENE HER 

Velg mohair

Mohair by Merinor består hovedsakelig av fibre fra mohairgeiter. Mohair gir fluffy og hårete produkter med lange og definerte fibre. Plagg strikket i mohair blir lette og luftige, med godt volum. 

KJØP MOHAIR BY MERINOR HER