Lukk meny

Description

Rettigheter

#yesgarnius – del dine bilder med oss!

Vi blir veldig inspirert og glade når vi ser bildene dine på våre produkter! Vi vil gjerne dele dine strikkeprosjekter i våre kanaler. Bildet kommer først og fremst til å vises på Garnius.no, men gjerne også på sosiale medier og nyhetsbrev.

Gjennom å svare på vår forespørsel med #yesgarnius godkjenner du følgende:

Du gir Garnius.no AS (org. nr: 913 303 628 MVA) en ikke-eksklusiv, verdensomspennende rett til å bruke bildene du tagget med #yesgarnius til markedsføringsmål på våre nettside, nyhetsbrev og via sosiale medier.

Du bekrefter da at:

1. Du eier rettighetene til bildene dine og vi inngår en avtale med deg om disse

2. Du har tillatelse fra alle personer som vises på bildet og har alle rettighetene til å bruke bildene videre.

Herved befrir du Garnius.no fra alle forpliktelser til å betale deg for bruken av ditt bilde og for de immaterielle rettigheter til bildet, i forhold til bruken av bildet som beskrevet over. Hermed befrir og aksepterer du å holde Garnius.no og alle personer som agerer på vegne av Garnius,no, fri for eventuelle krav om erstatning, og for alle påstander, krav, ansvarsbeskyldninger – uavhengig av natur – i forbindelse med bruken av bildene som beskrevet ovenfor.

Ved å svare oss med hashtag  #yesgarnius, godtar du at du har lest og forstått de ovennevnte vilkårene. Du kan alltid kontakte oss for spørsmål angående ovennevnte ved å klikke HER.

 
Tusen takk for at du deler med oss!
 
Du kan se hva andre har delt her.