Lukk meny

Description

GARNIUS.NO 

Med oppstart januar 2016, hadde vi et mål om å bli Norges største nettbutikk på garnsalg. Allerede til høsten var målet nådd.

Garnius.no AS er i dag landets mestselgende forhandler av garn og strikketilbehør, og selskapet er også representert i Sverige og Danmark.

ENKELT OG EFFEKTIVT

Nøkkelen til Garnius’ suksess ligger i de enkle og effektive løsningene. Å bestille garn fra Garnius.no krever kun noen få klikk, og de smarte metodene for lagerutsending gjør leverings- og ventetiden imponerende kort. Ved bestilling får du en sporingskode som lar deg følge pakken helt hjem. I kampanjeperioder kan det forekomme forsinkelser.

Vår kapasitet er langt større enn hos fysiske butikker, og vi har to millioner fargerike garnnøster på lager til enhver tid. 

Garnet vi fører på Garnius.no er fra de populære produsentene DROPS, Viking Garn, Dale Garn og Du Store Alpakka. Disse er blant de største og mest seriøse leverandørene i bransjen. Vår avtale med produsentene gir deg et bredt utvalg av garn, og sørger for at du alltid får kjøpt markedets beste produkter når du handler hos oss. Vi er også eneforhandler av høykvalitetsgarn fra Woolevo og Merinor. 

I tillegg har vi våre egne design på Garnius.no. Sigrun Gilje Hindal og Kristine Vikse er kreatørene bak de populære modellene våre. Deres unike design selges som komplette strikkepakker med oppskrift og garn. Det du trenger for å strikke din egen genser, jakke, cardigan, kofte, eller lue!

GI TILBAKE

Garnius ønsker å gi noe tilbake i prosjektet kalt RETT strikk. Hvert år i mai lanserer Garnius en minikolleksjon til støtte for en utvalgt organisasjon. Først ut er Røde Kors og kolleksjonen MegDeg (les:mayday). perioden Mai 2021 til Mai 2022 går 10% av omsetningen på MegDeg strikkepakkene til Røde Kors. Ved å kjøpe disse strikkepakkene støtter du Røde Kors sitt arbeid for barn og unge. 

Et annet støtteprosjekt er Wena-genseren, som ble lansert i 2020. For hver solgte strikkepakke går en andel til Zulufadder. Ett år etter at oppskriften ble lansert, har over 200.000 kroner blitt gitt til Zulufadder. 

Egmont er majoritetseier i Garnius. En del av mediekonsernets overskudd går til å støtte utsatte barn og unge. Egmont Fonden arbeider for FNs verdensmål nummer fire, som handler om at alle barn og unge innen 2030 skal kunne gjennomføre en videregående utdannelse. 


FORETAKSINFORMASJON

Garnius.no AS
Organisasjonsnummer: 913303628
Telefon +47 52 71 00 00
E-post: [email protected]
Besøk og Lager adresse: Industrigata 25, 5537 Haugesund, Norge