Description

GARNIUS.NO 

Med oppstart januar 2016, hadde vi et mål om å bli Norges største nettbutikk på garnsalg. Allerede til høsten var målet nådd. Garnius.no AS (org. nr: 913 303 628 MVA)  er nå landets mestselgende forhandler av garn og strikketilbehør. Vi ble i 2016 stolte vinnere av årets Vekst- & Nyskaperpris.

Nøkkelen til Garnius’ suksess ligger i de enkle og effektive løsningene. Å bestille garn fra Garnius.no krever kun noen få klikk, og de smarte metodene for lagerutsending gjør ventetiden imponerende kort. I tillegg er kapasiteten langt større enn hos de fysiske butikkene, med over 500.000 fargerike garnnøster på lager til enhver tid. 

Garnet vi fører på Garnius.no er fra de populære produsentene DROPS, Dale Garn og Du Store Alpakka. Disse er blant de største og mest seriøse leverandørene i bransjen. Vår avtale med disse gir deg et bredt utvalg av garn, og sørger for at du alltid får kjøpt markedets beste produkter når du handler hos oss.

I tillegg har vi vår egen originale designer på Garnius.no. Sigrun er kreatøren bak de populære modellene våre. Hennes unike design selges som komplette strikkepakker med oppskrift, garn og knapper. Alt du trenger for å strikke din egen genser, jakke, cardigan, kofte, eller lue.

Garnius.no AS eies 100 % av Arealutvikling Holding AS (979 257 805 MVA) og har gjennom dette eierskapet en svært god egenkapital som gir oss mulighet til å gjennomføre en ambisiøs og seriøs satsing. 

Her holder vi til

Garnius.no er lokalisert i Haugesund kommune. Vår post- og besøksadresse er:

Norevegen 1
5542 Karmsund